Vess egy pillantást Axelle görögországi nyaralására, amelyet Travel Advantage™ segítségével intézett!
 
“Helló srácok, íme egy kis visszatekintés a görögországi tartózkodásomra. ??☀️
10 csodálatos napsütéses napot töltöttem Athénban, Vouliagmeniben és Santoriniben. A történelmi helyszíneken túl, katamarános kirándulás, gyönyörű tájak, kiváló ételek és nagyon barátságos emberek vártak ránk.
A Travel Advantage ™ platformunknak köszönhetően 4 különböző szállodát tudtunk lefoglalni kevesebb, mint 700 euróért 2 fő részére, reggelivel az egyes szállodákban. Szállodai tartózkodásaink a következők voltak:
– Perianth Hotel (Athén)
– A Margi (Vouliagmeniben)
– Aeolos Suites (Athén)
– Emfasis Villa (Santorini)
Szerencsére eljutottunk a Vouliagmeni Divani Apollon palotába is, ahol élvezhettük a Thalasso fürdőt, amely Európa egyik legnagyobb fürdője! ?
Repülőjegyeket is foglaltunk Travel Advantage ™ -on. Összesen több mint 2500 utazási kreditet kerestem ezen az úton. ?
Köszönöm, Travel Advantage ™, ezt a csodálatos utat és a gyönyörű megtakarításokat! “
 
 
A Travel Advantage ™ tagja, Doris Rehrl megosztotta velünk a legújabb olaszországi utazásait!
 
“Lenyűgöznek ezek az ajánlatok melyeket a szállásfoglaló portálon találok, és ez a gyönyörű Velence is. Egy éjszakát Velencében töltöttünk a Hotel Marconi épületében, közvetlenül a Grand Canal és a Rialto-híd előtt.
A Travel Advantage ™ használatával 149 euró helyett 78 euróért foglaltuk a szállást, más oldalakon ennyivel drágábban kínálják.
 
 
 
 Robin Galante mesél nektek a mexikói nyaralásukról melyet Travel Advantage ™ tagjaként élvezhettek.
 
“Helló, utazók! Megszoktuk a sziget napsütését, a tenger hangját, a sót a testünkön és a homokot a lábunkon. A francia Karib-tengerhez szokva, úgy döntöttünk, hogy ezúttal Mexikót próbáljuk ki legkedvesebb barátom, Patrice nagyszerű tanácsára!
Először használtuk a Travel Advantage ™ tagsággal járó kedvezményeinket, egy 4 napos, 3 éjszakás tartózkodáshoz december 24-27 között az all inclusive, Melia Golf Club Hotelben, Cozumelben, Mexikóban. Nagyszerű, mindössze 408 eurós árért, plusz 150 euró megtakarításként 1149 utazási kreditet kerestünk ezen az úton, amelyet a következő foglalásomra használhatunk fel!
Ez a lehetőség megváltoztatta életünket és gondolkodásmódunkat! Életem egyik legszebb karácsonyát tölthettem el kedvesemmel. Az új év következő úti célja TULUM lesz! Köszönöm, Travel Advantage ™! “
 
 
 
Nézzétek meg Samanta Raggi tagunk legutóbbi vakációját a Földközi-tengeren, az olaszországi Szardínia szigetén!
 
“A Travel Advantage ™ platformon történő foglalásoknak köszönhetően sikerült fiamnak egy csodálatos túrát tartanom Szardínián! Foglalásaimmal két hétre 275 eurót spóroltam meg, ahol elmerültünk a természetben a csodás növényzetben és a tengerben.
Köszönöm, a Travel Advantage ™ … a világ legcsodálatosabb utazóközössége. Elkezdődött egy álom! Itt mindenki spórolhat az utazásával! “
 

Areni Tiarere Fong Sung, a Travel Advantage ™ tagja, megosztotta velünk a legutóbbi tartózkodását Francia Polinéziában.

“Egy hosszú hétvégén, varázslatos nyaraláson vettünk részt TAHITI testvérszigetén, MOOREA-ban a családommal. Ajánlom ezt a gyönyörű szállást mindenkinek. A hely 8 elegáns bungalóval rendelkezik, melyeket remek áron tudtuk lefoglalni a Travel Advantage ™ -nek köszönhetően. Egyedi stílusban, nagyon barátságos és természetes kiegészítőkkel volt berendezve a szállásunk. Mark a tulajdonos és a munkatársai is nagyon figyelmesek és kedvesek voltak velünk. Azzal, hogy a Travel Advantage ™ oldalt használtuk 389 euro megtakarítást értünk el, és 621 utazási kreditet is kerestünk foglalásunk során, amely lehetővé teszi számunkra, hogy legközelebb felfedezzük FENUA gyönyörű panzióit is.
Éljen a Travel Advantage ™! 🌺 “