A Seychelle-szigetek március 25-től nyitva áll az utazók előtt, PCR-teszt elegendő a belépéshez

A Seychelle-szigetek nemrégiben hivatalos sajtóközleményt tett közzé, amely szerint az ország 2021. március 25-től nyitva áll a turisták előtt. A beutazási tilalom továbbra is vonatkozik a dél-afrikai utazókra, a belépéskor pedig továbbra is kötelező egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszt felmutatása. A továbbiakban azonban nem lesznek korlátozások.

A Seychelle-szigetek nemrégiben hivatalos sajtóközleményt tett közzé, amely szerint az ország 2021. március 25-től nyitva áll az utazók előtt. A népszerű nyaralóhely tehát újra fogadja a turistákat, állampolgárság és érkezési országtól függetlenül.

A beutazási tilalom továbbra is vonatkozik azonban a dél-afrikai utazókra, a belépéskor pedig továbbra is kötelőző egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszt felmutatása. A közleményben kiemelték, hogy a turisták szabadon mozoghatnak majd a szigeteken, de a maszkviselés, a rendszeres kézmosás és a társadalmi távolságtartás továbbra is ajánlott lesz, és akár évekig is a mindennapi rutin részét képezhetik. Legalábbis mindaddig, amíg a vakcinázás a világ többi országában is megközelíti a nyájimmunitáshoz szükséges szintet.

A határok megnyitását a kedvező adatok teszik lehetővé. Az Indiai-óceánban található szigetállam lehet ugyanis a világ első országa, ami az oltási kampányának köszönhetően elérheti a nyájimmunitáshoz szükséges átoltottság szintjét. Február végéig a hivatalos adatok szerint az eddig beoltottak 44 százaléka már a második adag vakcinát is megkapta.

HOVA UTAZHATOK l HOVA UTAZHATOK OLTÁSSAL