Mielőtt regisztrálsz, kérünk hogy tekintsd meg a regisztrációval járó és az egyéb költségeket, hogy a lehető legoptimálisabb csomagot tudd kiválasztani magadnak.

A sikeres és gyors regisztráció érdekében érdemes előkészülni. Első lépésben szükség lesz egy ajánlói linkre. Amennyiben kaptál már ajánlói linket, akkor érdemes azt használni a regisztrációdhoz. Ha nem rendelkezel vele és csatlakozni szeretnél hozzánk, akkor az ajánlói linket IDE kattintva érheted el, vagy beírhatod a böngésződbe is.

www.mwrlife.com/trendiutazo

Készítsd elő azt a bankkártyádat is, amivel szeretnéd a regisztrációhoz szükséges, internetes vásárlásnak megfelelő tranzakciót lebonyolítani. Fontos, hogy a kártyán aktiválva és engedélyezve legyen az online kártyás vásárlás lehetőség, és rendelkezz a regisztrációhoz szükséges összeggel. Az MWR Life rendszere jelenleg Visa, Mastercard, American express és JCB bankkártyákat tud elfogadni. Amennyiben mindent rendben találtál, akkor kezdődhet a regisztráció.

Kérlek, hogy figyelmesen kövesd a piros nyilak útmutatásait és a magyarázatokat!

Kérlek, hogy a mezők kitöltéséhez ne használj ékezetes karaktereket!

A telefonszámod minden esetben 00-val kezdődjön, utána pedig jöhet az országhívószám.

A felhasználónév nem tartalmazhat nagybetűt, ékezetes karaktert és speciális karaktereket.

Számot tartalmazhat.

Mivel ez lesz az ajánlói linked, érdemes a lehető legegyszerűbb és elérhető felhasználónevet választanod.

A rendszer jelzi ha nem elérhető az általad választott felhasználónév.

Érdemes odafigyelni a sorrendre az utolsó résznél: 1. Elfogadjuk a feltételeket 2. Aláírunk 3. Nem vagyok robot 4. Join now

A 2020. év végén bevezetett szigorúbb banki szabályozások miatt előfordulhat, hogy a tranzakciót banki alkalmazáson keresztül vagy sms üzenet segítségével kell véglegesítened. Mielőtt nekilátsz a regisztrációdnak érdemes egyeztetned a bankoddal, hogy mire lesz szükséged egy ONLINE KÁRTYÁS VÁSÁRLÁS lebonyolításához!