LEGYÉL TE IS UTAZÓI KLUB TAG

SZEREZD MEG MÉG MA A TAGSÁGODAT

VENDÉG TAGSÁG

A Travel Advantage VENDÉG TAGSÁGA semmilyen kötelezettséggel nem jár. A regisztráció és a tagság is díjmentes. 130 országban, több mint 2.500.000 szálláshely között válogathat. A regisztráció meghívással lehetséges. Minden regisztrált vendég 10 darab vendégkártyával rendelkezik, amelyekkel további 10 barátot, ismerőst invitálhat meg a portálra. Amikor ön utazik, az MWR Life utazási krediteket ad. Amikor a meghívottja utazik és megspórol 100$-t, akkor ön 50$ értékű utazási kreditet kap. Az utazási kreditekkel kifizetheti a következő útját vagy csökkentheti a foglalás árát. Ezzel a tagsággal mérsékelt kedvezményeket lehet igénybe venni.

Elérhető szolgáltatások: - Szállásfoglalás

PRO UTAZÓI TAGSÁG

A Travel Advantage PRO UTAZÓI KLUB TAGSÁG-ot egyszeri aktiválási díj és a havi tagdíj megfizetésével lehet igénybe venni. 130 ország, több mint 2.500.000 szálláshelye között válogathat a felhasználó és további kilenc szolgáltatást vehet igénybe. A tagság megszerzése meghívással lehetséges. Minden regisztrált PRO UTAZÓI KLUB TAG 25 darab vendégkártyával rendelkezik, továbbá minden hónapban további 10 darab vendégkártyát kap a cégtől. A vendégkártyákkal barátokat, ismerősöket invitálhat meg a portálra. Amikor ön utazik, az MWR Life utazási krediteket ad. Amikor a meghívottja utazik és megspórol 100$-t, akkor ön 50$ értékű utazási kreditet kap. Az utazási kreditekkel kifizetheti a következő útját vagy csökkentheti a foglalás árát. Ezzel a tagsággal nagykereskedelmi áron lehet igénybe venni a szolgáltatásokat, köztük természetesen a szálláshelyeket. A PRO UTAZÓI KLUB tagok, minden hónapban hűség pontokat kapnak, amelyek a 11. hónaptól 100%-ban a rendelkezésükre állnak és meghatározott mértékben fizetőeszközként szolgálhatnak a szállásfoglaló portálon.

Elérhető szolgáltatások: - Szállásfoglalás + Repülőjegy vásárlás + Csomagok (az előző kettő csomagban) + Autó bérlés + Cruise hajó utak + Resort foglalás + Szabadidős tevékenységek foglalása + Nyaralók foglalása + Life Experience utak foglalása (a vállalat által összeállított út, sok programmal. Az út kifizetéséhez nagy mennyiségű hűségpontot lehet felhasználni)

ELITE UTAZÓI TAGSÁG

A Travel Advantage ELITE UTAZÓI KLUB TAGSÁG-ot egyszeri aktiválási díj és a havi tagdíj megfizetésével lehet igénybe venni. 130 ország, több mint 2.500.000 szálláshelye között válogathat a felhasználó és további tizenhárom szolgáltatást vehet igénybe. A tagság megszerzése meghívással lehetséges. Minden regisztrált ELITE UTAZÓI KLUB TAG 50 darab vendégkártyával rendelkezik, továbbá minden hónapban további 20 darab vendégkártyát kap a cégtől. A vendégkártyákkal barátokat, ismerősöket invitálhat meg a portálra. Amikor ön utazik, az MWR Life utazási krediteket ad. Amikor a meghívottja utazik és megspórol 100$-t, akkor ön 50$ értékű utazási kreditet kap. Az utazási kreditekkel kifizetheti a következő útját vagy csökkentheti a foglalás árát. Ezzel a tagsággal nagykereskedelmi áron lehet igénybe venni a szolgáltatásokat, köztük természetesen a szálláshelyeket. Az ELITE UTAZÓI KLUB tagok, minden hónapban hűség pontokat kapnak, amelyek a 11. hónaptól 100%-ban a rendelkezésükre állnak és meghatározott mértékben, fizetőeszközként szolgálhatnak a szállásfoglaló portálon és a LIFESTYLE MALL web shopban.

Elérhető szolgáltatások: - Szállásfoglalás - Repülőjegy vásárlás - Csomagok (az előző kettő csomagban) - Autó bérlés - Cruise hajó utak - Resort foglalás - Szabadidős tevékenységek foglalása - Nyaralók foglalása - Life Experience utak foglalása (a vállalat által összeállított út, sok programmal. Az út kifizetéséhez nagy mennyiségű hűségpontot lehet felhasználni) + FLASH DEALS (Last Minute ajánlatok) + TRANSZFER SZOLGÁLTATÁS + LIFESTYLE MALL (exkluzív web shop, ahol a top 50 világmárka közel 3.000.000 terméke közül válogathat nagykereskedelmi áron)

PLUS 180 UTAZÓI TAGSÁG

A Travel Advantage PLUS 180 UTAZÓI KLUB TAGSÁG hat havi előfizetéses tagságot kínál. Melyet egyszeri aktiválási díj és a hetedik hónap után, havi tagdíj megfizetésével lehet igénybe venni. 130 ország, több mint 2.500.000 szálláshelye között válogathat a felhasználó és további tizenhárom szolgáltatást vehet igénybe. A tagság megszerzése meghívással lehetséges. Minden regisztrált PLUS 180 UTAZÓI KLUB TAG 15 darab vendégkártyával rendelkezik, továbbá minden hónapban további 3 darab vendégkártyát kap a cégtől. A vendégkártyákkal barátokat, ismerősöket invitálhat meg a portálra. Amikor ön utazik, az MWR Life utazási krediteket ad. Amikor a meghívottja utazik és megspórol 100$-t, akkor ön 50$ értékű utazási kreditet kap. Az utazási kreditekkel kifizetheti a következő útját vagy csökkentheti a foglalás árát. Ezzel a tagsággal nagykereskedelmi áron lehet igénybe venni a szolgáltatásokat, köztük természetesen a szálláshelyeket. A PLUS 180 UTAZÓI KLUB tagok, nem kapnak hűség pontokat.

Elérhető szolgáltatások: - Szállásfoglalás - Repülőjegy vásárlás - Csomagok (az előző kettő csomagban) - Autó bérlés - Cruise hajó utak - Resort foglalás - Szabadidős tevékenységek foglalása - Nyaralók foglalása - Life Experience utak foglalása (a vállalat által összeállított út, sok programmal). + FLASH DEALS (Last Minute ajánlatokTRANSZFER SZOLGÁLTATÁS + LIFESTYLE MALL (exkluzív web shop, ahol a top 50 világmárka közel 3.000.000 terméke közül válogathat nagykereskedelmi áron)