Bemutatkozás

A Travel Advantage™  egy szállásfoglaló portál, amely 120 ország, közel 2.000.000 szállását kínálja a felhasználóinak nagykereskedelmi áron. A Travel Advantage™ rendszere úgy lett létrehozva, hogy széleskörű hozzáférhetőséget biztosítson a felhasználóknak. A tagságokhoz tartozó kedvezményeket az utazási szokásainkhoz tudjuk igazítani, így mindenki a számára legoptimálisabb feltételekkel foglalhatja le a kiválasztott szállásokat.

 

A Travel Advantage™  szállásfoglaló portált üzemeltető vállalat neve MWR (Making Wishes Real) Life. A cég 2013-ban alakult azzal a céllal, hogy reális (nagykereskedelmi) áron kínáljon szállásokat az utazni vágyó felhasználóinak és partnereinek. Az MWR Life a nagykereskedelmi árú szállásokon túl, hozzáférést biztosít kedvezményes repülőjegyekhez, hajó utakhoz, vonat jegyekhez, szabadidős tevékenységekhez és gépjárművek bérléséhez az üzleti partnerei számára.

Az MWR Life egy egyedülálló lehetőséget kínál azoknak az embereknek, akik szeretnek utazni és szeretnének egy jobb életminőséget teremteni maguk és családtagjaik számára.

LEGYÉL A PARTNERÜNK MINDEN ELŐNYÉVEL

Az utazás a legszebb ajándék, melyet magadnak és a szeretteidnek adhatsz. Az élmények egy életen át elkísérnek benneteket. A Travel Advantage-el megvalósulhatnak régi álmaitok. Velünk és cég által megálmodott  LIFE EXPERIENCE  programmal a világ legegzotikusabb tájai és a luxusnak számító üdülőhelyek is elérhetővé válnak.

AKTÍV IDŐTÖLTÉS

Férj hozzá több ezer üdülőhelyhez, tevékenységekhez, szabadidő sportokhoz és kirándulásokhoz. Flash ajánlataink a világon egyedülállóak, melynek előnyeit, üzleti partnereink, 50-80%-os vállalati támogatással vehetnek igénybe.

SZEREZZ KREDITEKET ÉS UTAZZ INGYEN

Utazz velünk mindig, és mi utazó kreditekkel fogunk megajándékozni téged, amelyet felhasználhatsz a következő élményedhez. A kreditjeid soha nem vesznek el és bármikor felhasználhatod őket a foglalások alkalmával.

TOVÁBBI, TAGSÁGGAL JÁRÓ ELŐNYÖK

Nézd meg az utazói tagsághoz tartozó jogosultságokat

Válaszd ki a tagságodat az azonnali kedvezményekért