A turizmusnak van egy oldala, ami már már túlmutat a hétköznapi életen. Ez egészen egyszerűen egy életstílus. Ez az életmód nem  kiváltság, hiszen a mi felfogásunkban, minden csak egy döntésen múlik. Döntünk, hogy eltöltünk egy két hetet az Adrián vagy 2-3 napot egy elképesztő környezetben. Mi úgy gondolkodunk, hogy egy hosszabb úti cél esetében nem csak szállodában lehet megszállni. Miért ne tölthetnénk el pár napot exkluzív, de nem méregdrága környezetben? Itt jegyeznénk meg, hogy nem feltétlenül kell trópusi régiókba utaznunk, hogy megtaláljuk a világ legcsodálatosabb szállásait. Ezen az oldalon ezeket a szállásokat próbáljuk egy csokorba szedni nektek, hogy egy kis ízelítőt kapjatok. A bemutatók végén minden estben megmutatjuk az árkülönbségeket is, hogy lássátok melyik portálon érdemes foglalni.

Los Altos de Eros Boutique Hotel & Spa

A Csendes-óceánra néző, nagy úszómedencével, valamint gyógy- és wellnessközponttal rendelkező Los Altos de Eros 10 km-re fekszik a Playa Avellana strandtól, egy domboldalon, 20 perces autóútra Tamarindo előtt. Az itt található szobák légkondicionálóval és terasszal rendelkeznek. Minden szobából vonzó kilátás nyílik a medence területére, a környező erdőre vagy az óceán partjára. A hotel fő jellemzője a konyha, és a vendégeket minden nap ingyenes reggelivel és ebéddel kínálják. A konyha természetesen az interkontinentális ételeken felül, bemutatja nekünk Costa Rica nemzeti különlegességeit is.

Tovább>>

Montebello Splendid Hotel

A XVIII. századi, firenzei villában található a Montebello Splendid Hotel. Bár elmondható, hogy az ember Firenzébe nem tévét nézni megy, de biztos ami biztos a szobák síkképernyős műholdas tévével vannak felszerelve. A szálloda márvány fürdőszobás, luxus szobákkal várja vendégeit. Az épület csendes környéken áll, 10 perc sétára a Santa Maria Novella pályaudvartól. A szobákban puha toll paplanok és egyiptomi pamut ágyneműk várják a vendégeket.

Tovább>>

Boscovich Boutique Hotel

Ez egy vadonatúj szálloda Montenegróban lenyűgöző lehetőségekkel, mely egy rövid sétára van Pogdorica legszebb sétáló utcájától ahol éttermek, kávézók és boltok találhatóak. A szobák nagyon nagyok és nagyon kényelmesek, és a szálloda teljes dekorációja modern és klasszikus stílusokkal rendelkezik. Ez a szálloda különlegessége az embereknek nyújtott szolgáltatás és az első pillanattól kapott baráti és udvarias fogadtatás.

Tovább>>

Royal Prisco Hotel

Positano délre helyezkedik el a kaotikus és lenyűgöző Nápoly városától, a szédítő és sziklás Amalfi-part, illetve három szigete Capri, Ischia és Procida, már a rómaiak kora óta mágnesként vonzza az utazókat. A Campania régió part menti városkái, melyeket magas hegyek szegélyeznek, egészen romlatlanok és az évente támadó turistacsoportok ellenére is megőrizték örökzöld vonzerejüket. Ha be tudjuk tartani, hogy nem a nyár kellős közepén érkezünk erre a vidékre, akkor bármelyik várost is választjuk, felejthetetlen kilátásokban, művészi és gasztronómiai élményekben lehet részünk.

Tovább>>