Az MWR Life 5 féle tagságot ajánl fel a felhasználóinak.

1. Vendég státusz: Semmilyen kötelezettséggel nem jár, nincsen anyagi vonzata és nem is lesz. Ezzel a tagsággal 1-40%-os kedvezményeket lehet igénybe venni. 

2. PRO utazó klubtag: Regisztráció során megfizetendő összeg: 210$. Havonta fizetendő tagsági díj: 80$. Ezzel a tagsággal 1-80%-os kedvezményeket lehet igénybe venni. A 12 hónap alatt befizetett 960$ tagdíj leutazható.

3. ELITE utazó klubtag: Regisztráció során megfizetendő összeg: 400$. Havonta fizetendő tagsági díj: 120$. Ezzel a tagsággal 1-80%-os kedvezményeket lehet igénybe venni. A 12 hónap alatt befizetett 1.440$ tagdíj leutazható.

4, PRO ÜZLETI tagság: Regisztráció során megfizetendő összeg: 210$. Havonta fizetendő tagsági díj: 80$. Ezzel a tagsággal 1-80%-os kedvezményeket lehet igénybe venni a Travel advantage szállásfoglaló portálon. A 12 hónap alatt befizetett 720$ tagdíjért, 720 Loyality pontot ad a cég ajándékba. 1USD = 1 LP, amely a PRO tagság esetében felhasználható a cég által összeállított Life Experiences és a Life Experiences Delux utazási csomagok kifizetésére. 

A tagdíj fizethető a vállalati kompenzációból. További a tagsággal járó előnyökért kérjük, hogy vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot.

b, ELITE ÜZLETI tagság: Regisztráció során megfizetendő összeg: 400$. Havonta fizetendő tagsági díj: 120$. Ezzel a tagsággal 1-80%-os kedvezményeket lehet igénybe venni a Travel advantage szállásfoglaló portálon. A 12 hónap alatt befizetett 1 440$ tagdíjért, 1 440 Loyality pontot ad az MWR Life ajándékba. 1USD = 1 LP, amely a ELITE tagság esetében felhasználható a cég által összeállított Life Experiences és a Life Experiences Delux utazási csomagok kifizetésére. Továbbá különböző mértékben a szállásfoglalásokhoz, repülőjegy vásárlásokhoz és a Lifestyle Mall exkluzív webshopunkban.

A tagdíj fizethető a vállalati kompenzációból. További a tagsággal járó előnyökért kérjük, hogy vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot.

Az itt megtalálható információk nem teljeskörűek és nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Kizárólag tájékoztatási jellegűek. További részletekért, illetve a pontos ajánlatokért mindenképpen érdemes felkeresni kollégáinkat. A weboldal tulajdonosa/üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal a részletes információk ismeretében végzett cselekedetek kimeneteléért.